Kies uw taal

Nieuws

Spaarkaart voor Pollewop-fans

De winter zit er nu echt bijna op en we snakken met z'n allen naar een beetje zon! De t-shirts, korte rokjes en zomerblousjes hangen hier al te wachten op betere tijden.

En om shoppen extra leuk te maken...krijg je vanaf 2 april een spaarkaart! Bij elke 5 euro die je besteedt krijg je een stempel en bij een volle kaart mag je een broek of rok voor jezelf uitkiezen! Hoe leuk is dat! Deze actie loopt tot 1 juni. 

Omroep Brabant op bezoek bij tante Pollewop

Na 'de mooiste dag van je leven' schenk je je trouwjurk aan een bruid met een smalle beurs

TILBURG - Het heet trouwjurk-donatie en wint enorm aan populariteit onder bruiden uit heel Nederland. Het Tilburgse tweedehands kledingwinkeltje Tante Pollewop is er een jaartje geleden mee begonnen, trouwjurken in de kledingrekken voor bruiden met een heel smalle beurs. Er hangen jurken die uit liefdadigheid worden gedoneerd door bruiden die ‘de mooiste dag van hun leven’ al achter de rug hebben.

In de winkel van Tante Pollewop is een speciale ruimte ingericht met alleen maar bruidsjurken. Met hulp van Evelyne Klerkx, de drijvende kracht achter het fenomeen bruidsjurk-donatie, is de 22-jarige Chantal op zoek naar een jurk voor de grote dag. “Ik heb niet genoeg geld om een mooie bruidsjurk te kopen met alles erop en eraan. Ik hoorde van het bestaan van Tante Pollewop en nu sta ik te passen.”

Briefje bij de jurk
Bij Tante Pollewop gaan de jurken weg voor ... Lees het hele artikel op Omroep Brabant.

Youtube: Een schot in de roos: trouwjurk-donatie voor de bruid met een kleine beurs

Bron: Omroep Brabant

Landelijke vrijwilligersprijzen

Hoera!!! Tante is genomineerd voor de Landelijke vrijwilligersprijzen!

Maar om te winnen hebben we véel stemmen nodig! .... wil jij op ons stemmen (met elk emailadres dat je hebt 😏) en het je familie, huisgenoten, vrienden, buren, collegas, huisdieren, klasgenoten en wie je nog maar kan bedenken vragen dat òok te doen? Een goede daad deze decembermaand! Stem nu. DANK! Enne.....wordt vervolgd!!! Meer informatie klik HIER